Ahad, 8 Februari 2015

Sufiah Yusof,Genius Matematik di Nona TV3Sufiah Yusof, Genius Matematik di Nona TV3 | Assalamualaikum w.b.t.. Mungkin ada yang kenal dengan nama Sufiah Yusof.. Kalau orang tu sebaya Eraz, pasti akan kenal.. Tak silap baca info tadi, umur Sufiah ni muda setahun dari Eraz.. Kanak-kanak pintar dari negara kita, Malaysia dan menjadi banggaan dan bualan ramai lepas berjaya ke Universiti Oxford di United Kingdom dalam bidang Matematik pada umur 13 tahun..

Tapi ada beberapa peristiwa berlaku lepas tu.. Apa-apa pun, Eraz tengok iklan kat TV3 baru ni, program Nona di TV3 berjaya dapatkan berita terkini tentang Sufiah Yusof sekarang ni.. Eksklusif kot ni.. Ada peluang, boleh tonton.. Kalau terlepas, mungkin video boleh tengok dim Tonton..

# Sufiah Yusof, Genius Matematik setelah 10 tahun menghilang


1 ulasan:

  1. Mana pula dia asal Malaysia??...lahir di England, Emak tak pernak balik Malaysia lepas khawin dengan pakistani...Kerajaan Malaysia saja terhegeh-hegeh ngaku ia anak Malaysia, siap bagi biasiswa lagi. Berapa ribu rakyat yang pelu biasiswa tak dapat apa?..cuma dia ada darah keturunan Melayu + Pakistan sahaja...itu saja, tak tau cakap Melayu, tidak berbudaya Melayu

    BalasPadam