Khamis, 19 Jun 2014

Azilah Kes Altantuya Ditangkap Khalwat Dengan Isteri Orang?Kalau anda masih ingat Cif Inspektor Azilah Hadri merupakan salah seorang daripada individu yang didakwa terlibat dengan kes pembunuhan berprofil tinggi model kelahiran Mongolia, Altantuya Sharibuu.


Maxis mahu memberi anda iPhone 5S PERCUMA !!  sebagai pertukaran untuk telefon lama anda [ klik untuk selanjutnya ]


Azilah sekali lagi ditangkap selepas disyaki bersekedudukan dengan isteri orang di sebuah kuarters polis di Sepang, Selangor, awal pagi tadi. Azilah yang masih bujang ditangkap berdua-duaan dengan Musliha Makrani yang juga seorang anggota polis oleh suami Musliha sendiri.


Menurut laporan polis yang dibuat suami Musliha, Azilah ditemui sedang menyembuyikan diri dalam sebuah bilik di sebalik timbunan pakaian di tepi katil. Ketika kejadian, ketiga-tiga anak Musliha sedang tidur.
Azilah dan Musliha telah diserahkan kepada Pejabat Agama untuk tindakan lanjut. – MYNEWSHUB.MY

Laporan Polis Tangkapan Khalwat melibatkan anggota polis wanita dan bekas pegawai polis lelaki.

(1) BBST Repot 2729/14

(2) Tarikh 19/06/14 @ 0211 hrs

(3) Pengadu RF 125660 D/Kpl Mustapa Kamal B. Hj.Kassim
JSJ Zon 3 Ippd Subang Jaya

(4) Tempat Kejadian No.14 Blok A Jalan Dedap Merah 1 Perumahan Polis Ippd Sepang Selangor.

(5) Fakta Kes
-Pada jam lebih kurang 0120 hrs tarikh 19/06/2014 , semasa pengadu sampai di rumah alamat No.14 Blok A Jalan Dedap Merah 1 Perumahan Polis Ippd Sepang Bandar Baru Salak Tinggi di mana pengadu dapati pintu rumah telah di kunci daripada dalam.

Kemudian pengadu telah mengetuk pintu rumah dan selepas itu pengadu dengar suara isteri pengadu Musliha Bt.Makrani menyahut dengan perkataan sekejap.

Selepas itu , pengadu masuk ke dalam rumah dapati terdapat sebuah bantal dan belinkit/selimut terbentang di hadapan tv ruang tamu rumah dan pengadu syak sesuatu kerana isteri pengadu dalam keadaan kelam kabut.

Pengadu kemudian buat pemeriksaan bilik air dapur dan stor belakang serta bilik hadapan pengadu dapati ketiga tiga anak pengadu sedang tidur.

Selepas itu , pengadu periksa bilik tengah rumah dan selepas buka lampu telah lihat seorang lelaki melayu sedang baring pada sususan baju tepi katil.Kemudian isteri pengadu memberitahu bahawa lelaki melayu tersebut adalah kawannya.

Kemudian pengadu tangkap lelaki melayu tersebut dan isteri pengadu kerana di syakki bersekedudukan di dalam rumah dan pengadu bawa isteri dan lelaki melayu tersebut ke Balai Polis Bandar Baru Salak Tinggi untuk tindakan lanjut.

(6) Butir-butir tangkapan,

(6.1)
Nama Azilah B.Hadri
Kpt 760328136051
Alt No.23 Jalan Raja Udang 10 Taman Sepang Putra Sg.Pelek Sepang.
Umur 38 Tahun.
Status Bujang.
Pekerjaan Bekas Pegawai Unit Tindakan Khas Bukit Aman. G/14055

(6.2)
Nama Musliha Bt.Makrani
Kpt/No.Polis RF 137810
Alt No.14 Blok A Perumahan Polis Ippd Sepang Selangor
Umur 33 Tahun
Status Kahwin.

(7) Tindakan

-Tangkapan telah di serahkan kepada Pejabat Agama untuk tindakan lanjut.
Ni Insp azilah kes altantuya. Sumber : MYNEWSHUB.MY

0 ulasan:

Catat Ulasan