Isnin, 2 Januari 2017

Johan Raja Lawak Bengang Maklumat Peribadi Didedah Pihak Tak Bertanggungjawab

johan.jpg
Johan Raja Lawak Bengang Maklumat Peribadi Didedah Pihak Tak Bertanggungjawab,ok? | Penyampai radio Era FM, Johan, meluahkan rasa kecewa apabila maklumat peribadinya didedahkan pihak tidak bertanggungjawab
Johan Raja Lawak Bengang Maklumat Peribadi Didedah Pihak Tak Bertanggungjawab,ok?
Akibat perbuatan tersebut, kediaman personaliti popular itu telah dikunjungi beberapa individu tidak dikenali.
Menerusi luahan yang dibuat di akaun Instagramnya, Johan berkata, meskipun mereka yang datang ke rumahnya itu bertujuan untuk memberikan hadiah, tetapi isu utama ialah tentang keselamatan anak-anak dan keluarganya.
Tidak menyimpan sebarang prasangka, sebaliknya pengacara Lawak Solo itu bingung bagaimana alamat rumahnya boleh diketahui ramai.
Johan juga telah menyatakan rasa tidak puas hatinya terhadap pihak yang mendedahkan maklumat peribadinya dan akan membuat laporan polis mengenai perkara tersebut.
“Muka org bengang.. ye la mane x bengang.. bila info diri semua maklumat smp alamat umah aku ko hebah.. akan buat report pasal hal nih.. rumah adalah privasi.. kdg yg nak bg hadiah pon tetibe smp jek muka kt dpn umah.. faham x kami x selesa?? Kami ada anak kecil n kami x tau hati budi org n x boleh baca org tu baik or jahat.. dan kami ada office kalau pape saje berkaitan kerja.. pls la respect kehidupan kami.. ha… skrg sape yg bengang nih?”
Pada masa sama, pengikut IG @jozlynhahania turut menyokong tindakan tegas Johan yang ingin mengambil tindakan terhadap individu tidak bertanggungjawab membocorkan maklumat peribadinya.- iniblogsaya

0 ulasan:

Catat Ulasan