Rabu, 14 Mei 2014

Gambar romantis Lisa dan Yusry di atas katil

Gambar Lisa dan Yusry hanya pakai pyjamas atas katil ketika sambutan harijadi Lisa Surihani bulan lepas. Kini usia pelakon cantik dan comel ini mencecah 27 tahun. Romantik sungguh penangan dua selebriti hebat ini ketika bergambar di atas katil dengan hanya memakai baju tidur.

Sinar kebahagian jelas terpancar pada kedua-dua wajah mereka sejak berkahwin beberapa tahun lalu. Benarlah kata Yusry, Lisa seorang wanita yang sangat memahami dan tidak mudah melatah walaupun berlaku perselisihan faham antara mereka | CeritaKosongku***WANTED: Pelajar sekolah menengah [ klik sini ]2 ulasan:

  1. Ingatkan lagi artis buat benda tak senonoh huhu

    BalasPadam
  2. Malaikat apabila ditutup bilek tidur mereka keluar kecuali Iblis, Syaitan dan Jin saja yang bermaharaja lela tetapi jika dibaca Ayat dan DOA yang diberitahu Rosulullah bertempiaranlah mereka keluar dari bilek itu tapi jika dibilek itu dipenuhi dengan gambar gambar atau patung patung maka bersembunyi lah mereka disana dengan aman sentosa sambil menontun peristiwa di bilek itu.Sebagai hamba ALLAHUAHAD cuma memperingati sesama makhluk yang diciptanya.

    BalasPadam